“Ja, vi är fortfarande öppna”

March 24, 2020 by ulf.lesley
Covid-19-Corona-1000x637-1.jpg

 

Många frågor

Vi får många frågor om vi fortfarande är öppna, och om det är något speciellt man ska tänka på när man ska komma till oss.

Öppna som vanligt

Ja, vi är fortfarande öppna. Vi fortsätter som vanligt med att ta hand om er patienter som behöver hjälp med era ortopediska besvär. Vi har fortfarande korta väntetider, spaciösa lokaler och samma öppettider som vanligt måndag till lördag med kvällstider tisdag och torsdag.

Avlasta primärvården

Vi fortsätter som vanligt också för att vi vill hjälpa till att avlasta primärvården som just nu har det ganska kämpigt. För att komma till oss behöver man ju ingen remiss från en vårdcentral, utan man skriver sin egen, det vi kallar egenremiss. Ja, så du är fortsatt välkommen, förutsatt att du inte känner dig förkyld.

Förkyld

Om du har förkylningsliknande symtom som feber, hosta, snuva eller andra besvär från luftvägarna så ska du INTE komma till kliniken nu, utan boka om din tid. Det gör du enklast med egenremiss, eller ring oss på 08-520 580 00.

Välkommen!

 

Läs mer om Coronaviruset >

Boka om din tid med Egenremiss >

 

Elit Ortopedi logo


På uppdrag av Region Stockholm 500x144

PRP


Är du intresserad av PRP? Boka in dig till en privat konsultation hos en av våra ortopeder. Pris 1800 sek.


Klicka här för info om PRP


Kontakt


Elit Ortopedi
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla
08-512 580 00
info@elitortopedi.se

Öppet- och telefontider


© Elit Ortopedi 2021