Vi är Elit Ortopedi

Dr Georg Ferm

Överläkare och specialist i ortopedi och bio-ortopedi

Georg Ferm är grundare av Elit Ortopedi. Han är mycket visionär och den första ortopeden i Sverige som fullt ut integrerat användning av ultraljud och bio-ortopedi i den kliniska vardagen. Dr Ferm behärskar hela den ortopedkirurgiska repertoaren och anses dessutom vara världsexpert på klinisk användning av ortobiologiska behandlingar. Som läkare uppfattas dr Ferm som lyhörd, pedagogisk, trygg och tålmodig. Han är läkare åt proffsboxningskommissionen, på sin fritid är han medicinsk rådgivare åt Vasalunds IF och har ett stort idrottsintresse. Dr Georg Ferm leder forskning och utveckling av bioortopedi på Elit Ortopedi och är lärare i avancerad ultraljudsledd injektionsteknik.  Med ett stort internationellt nätverk reser dr Ferm regelbundet till några av världens mest avancerade kliniker för kunskapsutbyte med andra ledande specialister.

Dr Claes Kastengren

Överläkare och specialist i ortopedi

Dr Claes Kastengren är med sina över 40 års erfarenhet av ortopediska operationer den mest seniora och erfarna läkaren på Elit Ortopedi. Dr Kastengren är en trygg, lugn och tålmodig ortoped. Han delar generöst med sig av sin erfarenhet samt fungerar som ett kirurgiskt uppslagsverk för alla medarbetare. Han är fortfarande nyfiken på sin specialitet och strävar efter att fortsätta utvecklas i den kliniska vardagen. Mentor och vägledare till Dr Ferm.

Porträttbild på Tomas Eriksson som är överläkare och specialist på Elit ortopedi

Dr Thomas Eriksson

Överläkare och specialist i ortopedi

Dr Thomas Eriksson är före detta elitidrottare och var länge friidrottslandslagets läkare. Han är trygg och erfaren och behärskar hela spektret av idrottsrelaterade skador, dess behandlingsmetoder och rehabilitering och har praktiserat detta på världsledande nivå inom idrotten. Idag är han överläkare på den ortopediska kliniken i Västmanland. Rådgivare åt Dr Ferm.

Cecilia Ferm

Licensierad Personlig fystränare, expert i fasciabehandling och återhämtning, kostrådgivare

Cecilia Ferm var elitidrottare i 25 år. Som före detta landslagsspelare i basket har hon totalt 30 års gedigen kunskap inom träning, hälsa och kost. Hon är utbildad på på GIH
Idrottshögskolan och har jobbat som idrottslärare i 17 år. Mamma till tre idrottskillar. Trygg, lyhörd och engagerad. Sambo med Dr Georg Ferm.

Pavle Antovic

Naprapat

Pavlo Antovic är legitimerad naprapat med vidareutbildning inom dry neeling, personlig träning och erfarenheter som medicinskt ansvarig inom Hammarby ungdomsfotboll och Vasalunds IF A-lag. För Pavle är det primära området inom manuell medicin fokus på den funktionella anatomin som avser kroppens muskler, leder och bindväv. Pavle är lyhörd för patientens enskilda behov samt besvär. Han har nått anseende genom att reducera smärta och återställa funktionaliteten i kroppen framgångsrikt.