Vi är Elit Ortopedi

georg3

Dr Georg Ferm

Överläkare och specialist i ortopedi och bio-ortopedi

Georg Ferm är grundare av Elit Ortopedi. Han är mycket visionär och den första ortopeden i Sverige som fullt ut integrerat användning av ultraljud och bio-ortopedi i den kliniska vardagen. Dr Ferm behärskar hela den ortopedkirurgiska repertoaren och anses dessutom vara världsexpert på klinisk användning av ortobiologiska behandlingar. Som läkare uppfattas dr Ferm som lyhörd, pedagogisk, trygg och tålmodig. Han är läkare åt proffsboxningskommissionen, på sin fritid är han medicinsk rådgivare åt Vasalunds IF och har ett stort idrottsintresse. Dr Georg Ferm leder forskning och utveckling av bioortopedi på Elit Ortopedi och är lärare i avancerad ultraljudsledd injektionsteknik.  Med ett stort internationellt nätverk reser dr Ferm regelbundet till några av världens mest avancerade kliniker för kunskapsutbyte med andra ledande specialister.

claes

Dr Claes Kastengren

Överläkare och specialist i ortopedi

Dr Claes Kastengren är med sina över 40 års erfarenhet av ortopediska operationer den mest seniora och erfarna läkaren på Elit Ortopedi. Dr Kastengren är en trygg, lugn och tålmodig ortoped. Han delar generöst med sig av sin erfarenhet samt fungerar som ett kirurgiskt uppslagsverk för alla medarbetare. Han är fortfarande nyfiken på sin specialitet och strävar efter att fortsätta utvecklas i den kliniska vardagen. Mentor och vägledare till Dr Ferm.

thomas

Dr Thomas Eriksson

Överläkare och specialist i ortopedi
Dr Thomas Eriksson är före detta elitidrottare och var länge friidrottslandslagets läkare. Han är trygg och erfaren och behärskar hela spektret av idrottsrelaterade skador, dess behandlingsmetoder och rehabilitering och har praktiserat detta på världsledande nivå inom idrotten. Idag är han överläkare på den ortopediska kliniken i Västmanland. Rådgivare åt Dr Ferm.
Mikael Sundberg - www.msun.se

Cecilia Ferm

Licensierad Personlig fystränare, expert i fasciabehandling och återhämtning, kostrådgivare

Cecilia Ferm var elitidrottare i 25 år. Som före detta landslagsspelare i basket har hon totalt 30 års gedigen kunskap inom träning, hälsa och kost. Hon är utbildad på på GIH
Idrottshögskolan och har jobbat som idrottslärare i 17 år. Mamma till tre idrottskillar. Trygg, lyhörd och engagerad. Sambo med Dr Georg Ferm.

cissi

Eva Bengtsson

Undersköterska
Eva Bengtsson är en empatisk och hängiven undersköterska med lång erfarenhet. Eva är bra på att alltid anpassa metod och tillvägagångssätt för både patienternas och medarbetarnas bästa. Eva är noggrann och engagerad och har öga för både helheter och detaljer i den kliniska vardagen på Elit Ortopedi.