Träning

Vi vägleder och inspirerar dig till en skadefri och sundare livsstil.

Träna med Elit Ortopedi – för en sund och skadefri livsstil

Vår vision är att vägleda och inspirera dig till en sund och skadefri livsstil. Vi hjälper dig att hitta rätt träning för att du ska förbättra din rörlighet och bli starkare i hela kroppen. Vi ser kroppen som en helhet. För att bli starkare och skadefri behövs träning, så att hela kroppen kan samarbeta.

Gör träning till en naturlig del av din vardag

Hos oss gör vi övningar som är kopplade till ditt vardagsliv, dina aktiviteter, din sport eller bara för att må bra och bli skadefri. Vi anpassar oss efter dina förutsättningar, mål och behov. Du kan också komma till oss i prehab- och rehabsyfte eller återhämtning. Du kan röra på dig olika sätt och genom att variera din träning så får du en rörlig, stark och smidig kropp. Kroppen behöver också vara mer elastisk för att minimera skador och skavanker.

Nyckeln stavas rotation

Vi människor rör oss i tre olika plan: fram/bak, sidled och rotation. Rotation är en av kroppens grundrörelser. För att du ska klara av livets utmaningar behöver du även lägga till rotationsövningar. Det är relativt vanligt att de flesta övningar utförs i raka linjer. Mycket av det vi gör i vår vardag och även idrott sker i någon slags rotation.

Vill du kunna träna tekniskt rätt och säkert så kommer vi också kunna hjälpa dig med det – allt från skivstång och gummiband till kroppsvikt.

Priser

Individuella pass

Plats: Läkarhuset 7 våning
 
1 PT-timme (50 min): 950 kr
5 PT-timmar 4500 kr
10 PT-timmar 9000 kr

Mindre grupper

2-4 personer
Plats: Vasaparken

Träna tillsammans med oss och kanske en vän, vi motiverar varandra till framgångar,
samtidigt som vi har roligt ihop. Priserna gäller för hela gruppen.

Enstaka tillfälle: 1200 kr 60 min
Klippkort 5 tillfällen: 5 750 kr
Klippkort10 tillfällen: 11 500 kr.

Större grupper

5-10 personer
Plats: Vasaparken

Ett gäng som tränar tillsammans och pushar varandra. Fokus ligger på gruppen där styrka och kondition blandas med skratt och goda rörelser.

Enstaka tillfälle: 2000 kr 60 min
Klippkort 5 tillfällen: 9500 kr
Klippkort 10 tillfällen: 18000 kr.