Rehabilitering

Välkommen till vår rehabilitering. Hit kommer du efter din operation och får träffa vår fysioterapeut Nina.

Vår syn på rehab

Vi har en liten annan syn på rehabilitering än vad som varit vanligt tidigare. Du som patient ska vara i centrum, det är din tid och din smärta som vi ska minimera.

Ultraljud

Ultraljudet har revolutionerat undersökningen och behandlingen hos fysioterapeuten. Det är snabbt, smärtfritt, och man ser lederna i rörelse. Det är också bra när vi vill visa och förklara för dig varför du har problem.

Tunga lyft

Vi tror på tunga lyft i rehabilitering. Därför har vi ett Fyscenter med utrustning i olympisk standard framtagen i samarbete med Kraftmark och Tyngre.

Integrerat

Vi har en helt intregrerad vårdkedja där fysioterapeuterna arbetar tätt ihop med kiroporaktor, ortoped och annan vårdspersonal.

Operation

För de patienter som är i behov av operation, så finns en fullutrustad operationssal för dagoperationer två rum bort.

Vår fysioterapeut

Välkommen till mig när du behöver rehabilitering efter skada, smärtlindring, hjälp med din träning eller råd om just ditt tillstånd. Jag har helhetssyn och individanpassar behandlingarna. Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan som passar just dig. Jag finns på Elit Ortopedis Fyscenter på vardagarna.

5/5
Bara superlativer: Jätteskickliga, superproffsiga, väldigt erfarna. 100% på allting.
Renée Dahlen-Taylor
5/5
Hade problem och ont i knät så jag kunde inte träna crossfit längre. Efter operation, PRP och rehabilitering så är jag tillbaka och kör på för fullt igen. Grymt bra hos Stefan. Rehabträningen fokuserar direkt på sporten. Även utvecklat mina olympiska lyft enormt mycket som bonus när jag rehabat.
Patrik Norrgård
4.5/5
Höll på i vanliga vården i över 1 år utan att bli bättre, kunde knappt gå 30 meter. Sen fick jag kontakt med Georges och så tog det bara någon vecka innan jag blivit så här bra, och nu är jag ute och cyklar.
Tomas Hansson
5/5
Bra information om min behandling. Förklarar hela tiden vad som ska hända och vilka alternativ jag har, rakt på sak. Inga väntetider. Mycket vänligt och omtänksamt bemötande. Lever upp till mina förväntningar.
Helena Modéer