Naprapat

Välkommen att boka tid hos legitimerad naprapat. Vi finns vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi hjälper dig med allt från diagnos till behandling och rehabilitering av smärta och besvär i hela kroppen.

Naprapati

Välkommen till en legitimerad naprapat i centrala Stockholm

En naprapat kan förebygga och behandla smärttillstånd och nedsatt funktion i alla delar av rörelseorganen. Genom att se helheten och inte bara ta hänsyn kroppsliga faktorer, utan även de psykologiska och sociala som kan bidra till smärta, erbjuder vi en optimal behandling.

Vår legitimerade naprapat vid Odenplan i centrala Stockholm är specialist på den funktionella anatomin som avser kroppens muskler och leder. Till största delen ligger fokusen på ”hands-on” behandling genom en mängd olika behandlingstekniker så som manipulation, mobilisering/artikulering och triggerpunktsbehandling som syftar till att återskapa funktion i leder kombineras med massage, bindvävstekniker och stretching riktade mot kroppens mjukdelar. Utöver detta arbetar naprapaten även med medicinsk akupunktur och sjukgymnastik.

Gör träning till en naturlig del av din vardag

Hos oss på Elit Ortopedi arbetar vi med en beprövad behandlingsteknik som gör att du ökar din rörlighet och avslappning, förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet, vilket hjälper din kropp att läka sig själv.

Genom att arbeta med fascian kan bland annat ryggvärk, nackont, tennisarmbåge, plantar fasciit, hälsporre, frozen shoulder och muskelspänningar lindras.

Vid svårare fall konsulteras Dr Ferm och en plan utarbetas som kan innebära biologisk behandling.