en kvinna håller sedd bakifrån håller sig på ländryggen

Dr Georg Ferm vill hjälpa ortopedipatienter som inte får hjälp någon annanstans

Dr Georg Ferm är en av världens ledande experter på bioortopediska behandlingar. På Elit Ortopedis klinik i centrala Stockholm erbjuds patienter som inte blir hjälpta i den vanliga vården ortopedisk utredning, behandling och rehabilitering i världsklass, bland annat med bioortopediska behandlingar. 

 – Mina patienter kommer framför allt från det stora segmentet mellan specialistsjukhusvård och primärvård. Av hundra ortopedpatienter som söker till ortopedin är det cirka sex som är operationsfall, mindre allvarliga besvär tar primärvården hand om. Elit Ortopedi behandlar patienter som inte behöver opereras på specialistsjukhus men som har kvarstående besvär som inte kan behandlas i primärvården, säger Dr Georg Ferm. 

Många patienter som söker sig till Elit Ortopedi har levt med sina ortopediska besvär under flera år och har inte kunnat få den hjälp de behöver i det vanliga vårdutbudet. 

– Många patienter säger att besöket hos mig är ett sista försök att få hjälp med sina besvär. Det är synd att så många väntar, hade de kommit till oss från början hade de inte behövt leva med smärta och begränsningar så länge.  

Georg drivs av en stark passion att hjälpa människor till ett hälsosamt och rörligt liv. Framgångsreceptet är enligt honom själv inte bara avancerade behandlingar, varje patientsamtal och utredning börjar med något betydligt enklare.  

–  I mötet med varje ny patient är det allra viktigaste att lyssna och det är överraskande att det redan i patientens berättelse finns så många svar för diagnos och behandling. Genom att ställa den enkla frågan “Hur mår du?” och lyssna på svaret utifrån ett holistiskt perspektiv får jag en bra bild som ligger till grund för fortsatt utredning, behandling och rehabilitering, säger Dr Georg Ferm. 

Bio-ortopediska behandlingar

PRP-behandlingar

Stamcellsbehandling

Kollagen

Hyaluronsyra

Välkommen att Boka tid eller kontakta oss om du har frågor. 

Läs mer om våra behandlingar här.

Facebook
Twitter
LinkedIn