Patienter berättar - Möt Robert

"När knät gick sönder var det precis som ett pistolskott"

Robert fick livet tillbaka efter en stamcellsbehandling i knät

– Mitt knä var så dåligt att de ville sätta i titan istället. Det håller en viss tid sedan måste du byta knä igen. Det gick inte. Jag kommer inte kunna ta hand om min familj. Jag kommer inte kunna ta hand om mitt jobb. Och jag kommer inte kunna träna. Jag hade otrolig värk. Jag kunde inte sova ordentligt på nätterna. Då började jag söka. Vad har jag för alternativ? Då hittade jag Georg.

Lider du också av långvariga besvär? Tveka inte att boka en tid för en konsultation!

Vad våra patienter tycker

Bästa uppfattningen av Elit Ortopedi får man naturligtvis från dem som redan varit här och blivit behandlade

Boka tid

Hos oss behöver du ingen remiss. Du kan boka tid själv online eller kontakta oss via telefon eller e-post.
Du står själv för alla
kostnader av din vård.
Har du en privat sjukvårdsförsäkring behöver vi bekräftelse på att
den täcker dina vårdkostnader.

Hitta till oss

Vi finns i moderna lokaler på Odengatan mitt i Stockholm.
Läkarhuset Odenplan, våning 7
Odengatan 69
113 22 Stockholm