Ortopedkliniken

Välkommen till vår ortopedklinik. Vi erbjuder en helhetsservice inom ortopedi och är i dagsläget så gott som heltäckande på ortopediska åkommor. Vi har korta väntetider.


För dig som drabbats av akut knäskada,
har vi öppnat en knäakut.

Till knäakuten

Vår klinikVad är ortopedi?

Ortopedi är en medicinsk specialitet där man behandlar frakturer och skador på rörelseapparaten, alltså på skelett, muskler, leder, senor och ligament. Ortopedi är också en kirurgisk specialitet som även kallas ortopedisk kirurgi. Underspecialiteter till ortopedi innefattar bland annat idrottsmedicin som vi på Elit Ortopedi har stor erfarenhet av.

Hur kommer du till oss?

Har du ett ortopediskt problem eller skada behöver du först och främst en remiss. Det kan du få av din husläkare eller av annan legitimerad personal. Legitimerad personal kan vara en läkare, en sjuksköterska eller din fysioterapeut.

Vilken service erbjuder vi våra patienter?

På Elit Ortopedi utför vi ortopediska bedömningar, konservativ behandling, rehabilitering, dagkirurgiska operationer och det finns även möjlighet att träna i vårt gym. Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalité för våra patienter och har valt att lägga stor vikt vid att vår personal har hög kompetens. Hon oss träffar du specialistläkare inom ortopedi,  specialistutbildade operationssjuksköterskor, specialistutbildade anestesisjuksköterskor, legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och undersköterskor med specialistkompetens inom ortopedi. Din upplevelse är viktig för oss. Vi jobbar ständigt mot hög service, kvalité och hög tillgänglighet.Vår ortopediska specialité

Vi kan erbjuda en helhetsservice inom ortopedi. Vi är i dagsläget så gott som heltäckande på ortopediska åkommor och har korta väntetider. Alla våra läkare är specialister i ortopedi med lång erfarenhet.

Vilka ortopediska åkommor behandlar vi?

VI behandlar alla typer av besvär inom ortopedi förutom frakturer, rygg/nacke samt yngre barn. Detta för att man behöver ett speciellt avtal från regionen för dessa patientklientel.

Axlar:
Impingement, AC-led, kalkaxel, senskador och frusen skuldra s.k. ”frozen shoulder”.

Händer:
De Quervain, karpaltunnelsyndrom, triggerfinger, triggertumme, ganglion, ulnaris entrapment och dupytrens kontraktur (vikingasjukan).

Knä:
Peroneus entrapment, meniskganglion, patellainstabilitet, fri kropp i knä, skador på menisk, korsband, brosk och senor.

Fötter:
Hallux valgus, senskador, hammartå, ganglion, skräddarknuta, Hallux rigidus och fotledsartroskopi.


Elit Ortopedi logo


PRP


Är du intresserad av PRP? Boka in dig till en privat konsultation hos en av våra ortopeder. Pris 1800 sek.


Klicka här för info om PRP


Kontakt


Elit Ortopedi
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla
08-512 580 00
info@elitortopedi.se

Öppet- och telefontider


© Elit Ortopedi 2021