Dags att ta nästa steg?

Jobba hos oss

Kul att du hittat till den här sidan.
Här ser du hur det är jobba hos oss och vilka lediga tjänster vi har just nu. Vill du praktisera, hospitera eller auskultera hos oss så har du också kommit rätt. Välkommen!

Det här är vi

Vi har en liten annan syn på ortopedi än vad som varit vanligt tidigare. Är du inte förberedd kan chocken bli stor. Så här en crash-kurs. Platsar du?

Patienten först

En självklarhet kan man tycka. Men att lyssna, förstå, förklara och involvera; att erbjuda olika behandlingsmetoder men låta patienten bestämma vilken vi ska välja, det är inte alltid så enkelt i vardagen.


90/10

90% av alla ortopedpatienter behöver inte opereras. Därför lägger du 90% av din tid på dessa. Du tycker arbete på mottagningen är roligt och har samma intresse för det lilla ortopediska problemet som det stora.Digitalt är bra

Digitalt där det går, analogt då det behövs. Du tycker digitalt är normalt, och vill vara med på vår resa där allt mer i verksamheten blir digitalt.


Ligga i framkant

Du är nyfiken på nya behandlingsmetoder. Du vill vara med och driva utvecklingen framåt inom ortopedin och rehabilitering, t.ex. med bio-ortopedi.Teamwork

Vi arbetar tillsammans. Alla är lika viktiga med olika roller. Du fokuserar på att hjälpa andra, inte försöka styra över dem.


Ultraljud är nya stetoskopet

Vi älskar ultraljud. Tycker du att MR är svaret på alla ortopediska problem, så finns det många andra kliniker som söker personal….


Jobba hos oss

Lediga jobb

Jobba hos oss? Här kan du läsa om de jobb som är lediga hos oss just nu. Om du inte hittar något just nu så skicka in ditt CV så tar vi kontakt när vi ser att något matchar.


Vi söker:

Medicinsk sekreterareVi söker medicinska sekreterare till vår öppenvårdsmottagning. I höst går vi in i ett utökat avtal inom Vårdval Stockholm och söker därför 1-2 erfarna medicinska sekreterare.

Mottagningen är etablerad och har väl utarbetade rutiner. Du kan välja att
arbeta på distans och/eller på plats. Vi erbjuder ett självständigt upplägg av arbetet och arbetstiderna. Kunskaper och erfarenhet i journalsystemet TakeCare är meriterande men inget krav. Vi har kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Skriva journalanteckningar och utföra annan vårddokumentation

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare eller motsvarande och ha goda kunskaper i det svenska språket i både skrift och tal.

För att passa för tjänsten ska du vara prestigelös och flexibel.

Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheterna i förändringar.


Sök jobbet


Vi söker:

Specialist i Ortopedi


Undersöker med ultraljud

Vi expanderar och söker en ytterligare kollega för att ta hand om patienter med ortopediska åkommor på kliniken. Arbetat är del/heltid och innefattar mottagning och operation. Kliniken är en allmänortopedisk öppenvårdsmottagning med operationsverksamhet som finns i helt nybyggda och moderna lokaler. Med digitala stöd försöker vi minimera administrationsarbetet och fokusera på våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ortopedi. Meriterande är om du har erfarenhet av muskuloskeletalt ultraljud och vana inom artroskopisk korsbandsrekonstruktion samt axlar.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ortopedi. Meriterande är om du har erfarenhet av muskuloskeletalt ultraljud och vana inom artroskopisk korsbandsrekonstruktion samt axlar.

Du är självgående och professionell i din yrkesroll och har ett gott kliniskt omdöme. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och bistår dina medarbetare med dina kunskaper. Ytterligare värdesätter du ett gott samarbete med dina kollegor.

Vi jobbar med Ultraljudsdiagnostik och driver utveckling inom bio-ortopedin. Som del i vårt team kommer vi utbilda och utveckla dig inom dessa områden. Tillsammans med våra egna sjukgymnaster i gemensamma lokaler erbjuder vi patienten en one-stop-shop clinic där vi följer patienten genom hela vårdprocessen.


Sök jobbet


Inget som passar?

Skicka in ditt CVVi expanderar och är alltid på jakt efter bra personer som vill jobba hos oss, och som delar våra värderingar och synsätt på den ortopediska vården.

Skicka in ditt CV här nedan så får du förtur när något passande dyker upp.


Skicka in CV


Möt våra medarbetare - Stefan Ågren

Möt dina nya kollegor


Se och lyssna på några av våra medarbetare. Varför valde de att jobba på Elit Ortopedi, och vad tycker de är så speciellt med att jobba här?


Se mer

Lärande i vardagen

Din utveckling


Vi tror på lärande i vardagen där du hela tiden utvecklar och förbättrar din erfarenhet och yrkesskicklighet, samtidigt som du tar del av de mer erfarna kollegornas kunskaper och rutiner. Allt börjar med en gedigen onboarding utbildning.


Läs mer

Om oss Elit Ortopedi

Om din nya arbetsplats


Du kommer till en ortopedisk kirurgisk specialistklinik som vill göra det enkelt för våra patienter, och samtidigt se till att du som medarbetare trivs och utvecklas.


Läs mer


Praktik och hospitering

Vi erbjuder praktik, hospitering och auskultering till dig som är intresserad av ortopedi, fysioterapi, är naprapat eller liknande och ser de outnyttjade möjligheterna med ultraljud i vården. Du får samtidigt en inblick i hur det skulle vara att jobba hos oss.


Går du en utbildning och behöver praktik?

Praktik hos oss


Går du en utbildning där du behöver praktik och vill använda den tiden till att lära och få lite praktisk erfarenhet av framför allt ultraljud, så erbjuder vi praktikplatser. Både våra ortopeder och fysoterapeuter använder ultraljud i både utredning och behandling, och har lång erfarenhet och många ”trix och tips”.

Vi vill gärna lära ut det vi kan och hjälpa studenter att få erfarenhet av nytänk inom vården. Så har du några andra idéer vad vi eventuellt kan hjälpa dig med i din praktik, skriv till oss så tittar vi på om vi kan hjälpa dig.

Skicka in din anmälan här:


Skicka in ansökan för praktik

Anton gjorde sina fältstudier


Anton Karlsson studerar till fysioterapeut på Luleå Tekniska Universitet och gjorde sina fältstudier hos oss på Elit Ortopedi. Vi frågade honom varför han valde att komma till oss, och vad som förvånat honom mest under fältstudien.


Carl gjorde sin praktik


Carl Johansson går sista terminen på Naprapathögskolan och gjorde en del av sin praktik hos Elit Ortopedi. Här berättar han varför han sökte just till Elit Ortopedi och sina erfarenheter efter sin praktikperiod.Axel gjorde sin legitimationspraktik

Axel Fagerberg - Naprapat

Axel Fagerberg, nyexaminerad naprapat från Naprapathögskolan, valde att göra sin legitimationspraktik hos oss på Elit Ortopedi.

Läs mer vad Axel fick ut av sin praktik >Lära i vardagen

Hospitering och auskultering med våra experter


Vi erbjuder också hospitering och auskultering för dig som är färdig eller nästan färdig i din utbildning. Detta kan ske med våra fysioterapeuter, sjuksköterskor eller ortopeder.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan här nedan. Beskriv också lite om dig själv, vilken roll du vill hospitera eller auskultera hos och vad du vill uppnå med din hospitering.


Ansökan om hospitering eller auskultering

Amanda auskulterade

Amanda Hållstrand

Amanda Hållstrand, AT läkare på Medicinkliniken Norrtälje Sjukhus, Tiohundra, skrev och undrade om hon kunde auskultera hos oss i två dagar och lära sig om diagnostiskt ultraljud. Självklart fick hon det.

– Mycket tacksam att jag fick kika in i er verksamhet under 2 dagar. Det var väldigt lärorikt och jag fick otroligt fint omhändertagande. Hälsa och tacka alla!


Elit Ortopedi logo


PRP


Är du intresserad av PRP? Boka in dig till en privat konsultation hos en av våra ortopeder. Pris 1800 sek.


Klicka här för info om PRP


Kontakt


Elit Ortopedi
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla
08-512 580 00
info@elitortopedi.se

Öppet- och telefontider


© Elit Ortopedi 2021