Har du friskvårdsbidrag?

Friskvårdsbidrag

Hos oss kan du använda bidraget


Våra samarbetspartners

Elit Ortopedi samarbetar med flera av de största bolagen som administrerar friskvårdsbidrag åt företag och organisationer. Har du ditt friskvårdsbidrag genom någon av dessa bolag, så är det bara att komma till oss så reglerar vi betalningen automatiskt.


Friskvårdsbidrag

Min Friskvård

ePassi Min Friskvård tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård. Min Friskvård är en del av ePassi Group som är marknadsledande inom digitala betaltjänster för personalförmåner i Norden.

Du som har ePassi Min Friskvård betalar din friskvårdsaktivitet med Min Friskvård appen eller med Min friskvård kuponger direkt till oss på Elit Ortopedin när du kommer hit för att träna.


Mer info om ePassi Min Friskvård

Friskvårdsbidrag

ActiWay

ActiWay är  ett av marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget.

På ditt egna konto på ActiWay kan du se din köphistorik mm. När du kommer till Elit Ortopedi så räcker det med att du visar oss din legitimation för att betala din träning.


Mer info om ActiWay


Annat system?

Administreras ditt friskvårdsbidrag på ett annat sätt, kanske genom en app eller en hemsida som inte finns här ovan? Kontakta oss så ser vi till att koppla ihop systemen så att din friskvård i vårt Fyscenter kan betalas med bidraget.


Elit Ortopedi logoFölj oss i sociala medierPrenumerera


Få tips, spaningar och en och annan inbjudan inom ortopedi och ultraljud i Elit Ortopedis nyhetsbrev.
Kontakt


Elit Ortopedi
HC-huset
Nettovägen 1
175 41 Järfälla
08-512 580 00
info@elitortopedi.se

© Elit Ortopedi 2021