Nytt samarbete för en mera heltäckande vård

oktober 6, 2021 by Anneli Frisk
samarbete-864x648-1.jpg

Från och med första oktober inleder Elit Ortopedi ett samarbete med Per-Henrik Ågren AB och Stockholms Fotkirurg och Handkirurg-Klinik (SFHK) från Sophiahemmet som kommer att ta emot sina landstingspatienter i Elit Ortopedis lokaler i Järfälla. Detta innefattar både mottagningsbesök och operationer och är början på ett långsiktigt samarbete. Samarbetet möjliggör att våra patienter får tillgång till avancerade fot- och handoperationer och innebär att vi kan erbjuda patienten kompletta vårdkedjor.

Det nya vårdavtalet med Region Stockholm möjliggör att vi på Elit Ortopedi nu kan vara nästan heltäckande inom öppenvårdsortopedi och erbjuda våra patienter ett mera omfattande utrednings-och behandlingsprogram inklusive operationer. Detta är ett viktigt steg i vår strävan efter att kunna vara en heltäckande ortopedisk klinik för patienter med ortopediska åkommor – en ”one-stop-clinic”.

”Med det nya vårdavtalet inleder Elit Ortopedi en ny fas där vi kan erbjuda patienter alltmera kompletta vårdkedjor. SFHK tillför kompetens for patienter som behöver de mest avancerade fot och handoperationerna.”
Fredrik Eriksson, verksamhetschef, Elit Ortopedi

”Vi från SFHK tar emot händer och fötter i alla åldrar för bedömning och behandling och ser med samarbetet som nu startar en möjlighet att utveckla oss vidare i diagnostik och behandling likväl som i logistisk och tillgänglighet.”
Per-Henrik Ågren, verksamhetschef, Stockholms Fotkirurg och Handkirurg-Klinik

För mera information:
www.elitortopedi.se
www.fotkirurg.se

Elit Ortopedi logo


PRP


Är du intresserad av PRP? Boka in dig till en privat konsultation hos en av våra ortopeder. Pris 1800 sek.


Klicka här för info om PRP


Kontakt


Elit Ortopedi
Nettovägen 1, 175 41 Järfälla
08-512 580 00
info@elitortopedi.se

Öppet- och telefontider


© Elit Ortopedi 2021